//
Nyheter

7

juli 2011


Det är mycket nytt på gång. Nya sidor: Ajahn Brahm och Theravadabuddhism som ligger under fliken Influenser. Dagens Ros och Dagens goda gärning är flyttade och ligger under fliken Dagens. Den första sidan Du kommer till är ett Välkommen, bloggen hittar Du under fliken Blogg. Fliken Driftinformation är numera indelad i två underkategorier; Nyheter och Störningar. Att det är så mycket nytt gång kan innebära att jag blir efter med bloggandet ett tag, men jag hoppas vara tillbaka mycket snart. Håll till godo!

6

juli 2011


Från och med idag finns det en ny sida, Du kan rösta i olika frågor. Varje månad kommer en ny fråga.

5

juli 2011


På bloggens förstasida finns numera ett välkomnande till alla mina läsare, tillsammans med en kort beskrivning av vad den här bloggen egentligen handlar om. Dessutom har varje inlägg en bild. Jag hoppas att detta ska göra ett trevligt intryck. Idag har jag också tagit bort sidorna länkar, boktips och artiklar som tidigare fanns i den övre menyn bland dagens goda gärning, dagens ros och driftinformation. Istället finns en länklista i den högra menyn. Jag tror att Du kommer att uppskatta detta då det blir lättare att hitta specifika länkar, böcker och artiklar..

3

juli 2011


Sidan är äntligen hitflyttad från den gamla bloggen, och alla funktioner verkar vara i sin ordning. Dessutom har jag gjort en liten omstrukturering i bloggen. Från och med nu kommer alla blogginlägg endast vara  av filosofisk natur, kring ämnet godhet. Förslag på goda handlingar och människor jag känner tacksamhet mot kommer att nämnas i avdelningarna Dagens goda gärning och Dagens ros.
Annonser

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: